Leidsters

S. Smit-Steiginga
Meidoornweg 58
9982 GP Uithuizermeeden
Tel: 0595-412784

M. Przeweda
Wierhuisterweg 4
9968 AR Pieterburen
Tel: 0595-528336

Even voorstellen:

Hallo allemaal,

De meeste kennen mij wel maar voor diegene die mij niet kent, mijn naam is Stijnie en ik ben 56 jaar oud. Getrouwd met Bert en we hebben twee zonen Harro en Robert en twee schoondochters Marlous en Lianne. Toen ik vier was bracht mijn moeder mij naar de gym, vanaf toen was ik besmet met het turnvirus. Vanaf mijn achtste jaar hielp ik mijn trainer met de groepen en vond dit zo leuk dat ik zelf het trainster diploma heb gehaald. Vanaf toen ben ik gaan lesgeven, eerst bij Excelsior en in 2000 zijn we als gym verenigingen gefuseerd met MSV, hieruit is MEXS*2000 ontstaan.

Daarnaast help ik met de master doe dag met mijn collega Gosca, dat is een dag voor 55 plus sporters met allemaal ander verenigingen. Ook organiseer ik de regiowedstrijden voor jongens en meisjes.

Verder hou ik zelf van sporten waaronder squashen, zwemmen en wandelen daar kan ik mijn energie lekker in kwijt.

Ik hoop dat ik nog lange tijd les mag geven bij MEXS*2000.

Sportieve groet, 

Stijnie 

———————————————————————

Ik zal mij even voorstellen:  

Ik ben Goska – gymlerares bij volwassenen.

Ik ben Poolse / 65/ ik heb twee kinderen en drie kleinkinderen – dus oma.

Ik ben altijd sportief geweest. In Polen ben ik landelijke zwemkampioen geweest, later heb ik aan de Academie Lichamelijke Opvoeding gestudeerd.

Na mijn studie, ben ik gymnastiek lerares geweest bij scholen en manager, instructeur bij een Fitness Centrum in Warschau.

Ruim 20 jaar woon ik in Nederland. Ik ben getrouwd met een veehouder / geitenboer/ en we wonen op een boerderij in Pieterburen.
Maar helaas, hebben we geen geitenmelkerij meer, alleen dieren voor hobby, schapen, pony’s, een hond en poezen.  

Sinds 2001 werk ik in verschillende verenigingen in onze regio. Een paar jaar geleden had ik ook kindergroepen, maar sinds 2012 ben ik geconcentreerd alleen op volwassenen 50+ en galm groepen.

Ik ben bij de KNGU betrokken en samen met mijn collega’s van drie regio’s, organiseren we iedere jaar een Doe=dag – Masters 50+.

Sommige mensen van onze groepen,  nemen elk jaar deel aan dit evenement, met veel plezier en positieve reactie’’s.

Na een opleiding, mag ik Valpreventie cursussen begeleiden, en ook hier hebben leden de cursus gevolgd, daarna om veilig te fietsen, hadden ze een Fietsclinic. 

Enthousiasme, van onze leden geeft me energie en nieuwe ideeën.

  • Soms zeggen de mensen tegen me: “ dat ze niet snappen, dat elke les anders is, altijd verassend” – dat stel ik op prijs en daarin vindt ik motivatie, om verder te gaan, verder zoeken, nieuwe dingen leren, cursussen volgen, werken voor hun gezondheid, conditie,  lekker gevoel, sociale contacten.

Mijn lessen worden gegeven met muziek, die ik willekeurig voorbereid.

Op de lessen krijgen mensen verschillende vormen van fitness – low impact, aerobic, steps, en dans, ook ontspanning oefeningen van Tai – Chi,  en Balans gymnastiek.

In deze vereniging, hebben we behalve een heel mooie,moderne zaal, ook veel verschillend materiaal, die ik gebruik voor kracht oefeningen – met gewichten, een circuit vormen en spelen.

Elke seizoen beëindigen we met gezamenlijke een fietstocht, met koffie en lekker gebak. 

Dit werk betekend voor mij heel veel. Ik doe het met hart en ziel. Ik ben heel dankbaar, dat ik bij Mexs 2000 mag werken. Het bestuur en collega’s zijn altijd behulpzaam als dit nodig is en de samenwerking gaat altijd goed. We hebben een doel; voor onze lieve leden het zo goed mogelijk te doen, en niet te vergeten.

Ik wens jullie veel gezondheid, moed en nog beetje geduld, wordt zeker beter, en we komen terug naar onze zaal. 

Sportieve groeten

Goska

———————————————————————

Hallo allemaal,

Mijn naam is Elsemieke Lijnema ik ben 20 jaar oud. Ik woon in Roodeschool en studeer op het moment Social work aan de Hanze hoge school in Groningen. Voor deze studie heb ik de opleidingen onderwijsassistent en leider sportieve recreatie afgerond. Ik werk graag met kinderen en vind het heel mooi om kinderen op een speelse wijze wat te leren. Dit is precies wat ik bij mexs 2000 doe. Lekker samen sporten en spelletjes doen. Elke les is weer een feestje.


 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Naomi Haan, ik ben 20 jaar en geef sinds kort nu ook les bij Mexs*2000. Ik woon nu sinds mei 2021 ook in Uithuizermeeden en vind het heel leuk om nu les te mogen geven bij de club waar ik zelf ook heb geturnd! Na jaren lang zelf geturnd te hebben werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Alles wat ik al die jaren heb geleerd, en waar ik al mijn tijd in heb gestoken, door te geven aan de generatie na mij. Ik vind het belangrijk dat alle kinderen kunnen bewegen en plezier hebben in wat ze doen. Meedoen is belangrijker dan winnen!