Mexs 2000 doet mee met Jante Beton!

Collecte: 2 t/m 7 maart 2020

School, huiswerk, sport, pianoles, liken, delen: kinderen krijgen het drukker en drukker. En omdat we steeds meer binnen werken en binnen leven, worden dingen als speelplaatsen en buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. Drie op de tien kinderen spelen niet of slechts één keer per week vrij buiten.
En dat terwijl spelen ontzettend belangrijk is. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. Tijdens het spelen leren ze allemaal belangrijke dingen zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen. Spelen maakt je vrolijk en zorgt ervoor dat je open blijft staan voor de wereld.
Als we heel eerlijk zijn, zouden niet alleen kinderen wat meer moeten spelen.
Daarom organiseert Jantje Beton één keer per jaar een grote collecte. Samen met tienduizenden vrijwilligers halen we zoveel mogelijk geld op voor de clubkas van jouw vereniging en voor de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we er samen voor dat er meer kinderen, meer kunnen spelen.

Dit jaar is er ook een mogelijkheid om via Ideal / bankierenapp geld te doneren. Hierbij kunt u gebruik maken van de speciaal voor Mexs 2000 aangemaakte QR code die hier onder staat.

QR code Jantje Beton collecte Mexs 2000