Stijnie al 50 jaar actief in de gymsport!

20 november 2018

Als 4- jarige kleuter is Stijnie in 1968 begonnen met gymnastiek bij Excelsior. Ze kreeg hier o.a. les van Henk Post. Stijnie deed mee aan vele wedstrijden en heeft ook vele prijzen in de wacht gesleept. Na verloop van de jaren werd ze het “hulpje” van Henk en in 1984 is ze zelf begonnen met lesgeven.
In 2000 vond er de overgang plaats van Excelsior naar Mexs*2000. Hier geeft Stijnie les aan de peuters, meisjes, selectiemeisjes en dames. Ook valt ze in bij de kleuters, jongens en de GALM’ers. (55+ groep). Het lesgeven doet ze altijd met plezier en vol enthousiasme. Niks is te gek, naast de gymlessen nog een avondje gourmetten als afsluiting van het jaar of een gezellige pakjesavond, overal maakt ze tijd voor.
Daarom was het vandaag tijd om Stijnie even in het zonnetje te zetten. Familie en de leden die op dat tijdstip les hadden waren aanwezig op het verrassingsmoment. Een leuk cadeau mocht natuurlijk niet ontbreken. Alle leden hebben een leuke tekening ingeleverd en hier heeft het bestuur een leuk boekwerk van gemaakt, een mooie bos bloemen namens het bestuur, een t- Shirt met het logo van onze club en een squash racket werden aangereikt. Want ook na werktijd heeft ze nog tijd voor sportieve bezigheden.
Wat was het een leuke verrassing, mede dankzij de hulp van Stijnie haar man, Bert Smit, en de rest van de familie die ons foto’s en informatie hebben toegespeeld. Nogmaals bedankt voor alle hulp.
Wat zijn de leden blij met jou als leidster en wij met al jou betrokkenheid bij Mexs*2000! .