Wedstrijd informatie

Op deze pagina vindt u informatie voor als u of uw kind deelneemt aan een wedstrijd.

Kledingvoorschrift

  • Turnpakje van de turnvereniging (deze wordt voor de wedstrijd uitgedeeld);
  • Witte slofjes (als je er sokken bij draagt, zorg er dan voor dat ze wit en kort zijn!);
  • Haar in vlecht of in staart;
  • Als je al ondergoed onder het turnpakje draagt, zorg er dan voor dat deze niet onder het pakje uitkomt en dat het goed zit;
  • Draag je een hoofddoek, draag dan een strakke hoofddoek, zorg voor een lange legging (donkerblauw) die je onder je pakje aan kan trekken;
  • Geen sieraden;

Verschillende wedstrijden

Elk seizoen worden er een aantal wedstrijden gehouden. De regiowedstrijden zijn wedstrijden met verenigingen uit onze regio en ook door deze verenigingen georganiseerd. Daarnaast hebben we elk seizoen clubkampioenschappen met alleen de gymnasten van Mexs*2000, we gaan er dan ook vanuit dat alle leden meedoen. Als laatste hebben we een Eemsmondwedstrijd, met verenigingen uit de gemeente Eemsmond.

Handig om te weten

Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent en dat je een tas bij je hebt waar je al je kleren in kan stoppen. Het kan namelijk voorkomen dat het erg druk is in de kleedkamers. Neem ook geen waardevolle spullen mee naar de wedstrijden. Ook is het handig om voor jezelf een trainingspak of een warme trui mee te nemen, omdat het tussen de onderdelen door koud kan zijn in de zaal. Neem ook genoeg eten en drinken mee.

Bijdrage en opgeven wedstrijden

Voor elke wedstrijd wordt een bijdrage betaald die per wedstrijd verschilt. Deze bijdrage hoort u van de leidsters. De leidsters zullen u ook op de hoogte stellen van de wedstrijd en bij hun kunt u ook uw kind opgeven.